facebookfacebook
hírlevélhírlevél
oneTERMÉKEK
Vissza

Szőlőmagról! :)

EGY nemrégiben készült kutatásban, melyet a Clinical Cancer Research CIMU lapban publikáltak, a leukémiák ráksejtek hamar elpusztultak szőlőmag kivonat hatására, Mely elősegítette AZ apoptózist, vagyis a programozott sejthalált Szamos rákfajta esetében, Igy például mellrák, tüdőrák, prosztatarák, bőrrák, bélrendszeri Daganatok éS gyomorrák esetén is.

Szőlőmag

EGY Egészséges parázs számára a programozott sejthalál Az emberi biológia természetes része. Minden élőlény Termel Rákos sejteket, azonban ahogy felismerik, hogy hibás sejtek, bekövetkezik AZ apoptózis. EZ a "felismerés" azonban megfelelő sejtkommunikációt igényel, Mely nagymértékben a testben megtalálható tápanyagok, ásványi DUDÁS Zoltán éS Fehérjék függvénye. A szőlőmag kivonat gyorsítja ezen felismerés folyamatát, IGY segítve Elő a Rákos sejtek programozott sejthalálát.
A szőlőmag kivonat fontos szerepet játszhat Detached Rákos Daganatok kialakulásának megelőzésében.
Fontos megjegyezni, hogy EZ a Kutatás laboratóriumi körülmények Közt zajlott, IGY annak eredménye NEM ültethető ÁT EGY AZ egyben Az emberi szervezetre vonatkozólag, viszont mindenképp AZT sugallja, hogy a szőlőmag kivonat fontos szerepet játszik a ráksejtek programozott sejthalálának bekövetkezésében, mig AZ Egészséges sejteket épségben hagyja (a kemoterápiával ellentétben).

A szőlőfogyasztás AZ egészségre gyakorolt ​​További jótékony hatásokkal bir (például a Mozgás közben létrejött oxidatív stresszt is csökkenti). A resveratrol, quercetin éS MÁS flavonoidok, antioxidánsok éS fitotápanyagok bőséges forrása. A LEGJOBB a szőlőt magjával Együtt fogyasztani éS a magot is elrágni, különben Akar emésztetlenül IS távozhat szervezetünkből. Természetesen ügyelni Kell a szőlő organikus eredetére, hiszen a növényvédő szerek szervezetbe kerülése Szamos kart okoz, illetve ha kivonat formájában szeretnénk bejuttatni a szervezetbe a szőlőmagot, ügyeljünk ARRA, hogy organikus, Magas koncentrációjú szőlőmag terméket szerezzünk lesz, melyben nincsenek mérgező, szintetikus töltőanyagok (például sztearinsav, szilícium-dioxid). A legegyszerűbb, menta MinDig, a készített Saját termesztésű, vagy őstermelői piacról vásárolt, bio Szőlő fogyasztása.

/ Forrás: dr.Tihanyi /